Energy armor + rabattkod

 

New in: Energy armor

Så har jag oxå fått hem mina Energy armor-armband! Ni har väl sett dessa förr? Ett svart shamballa-armband, ett silikonarmband i rosa, och ett silikonarmband i svart/guld.
 
"Positiva joner får vi dagligen i vårat moderna samhälle från föroreningar, TV, datorer m.m och viktigt att vi håller balansen mellan positiva och negativa joner för att vi ska fungera och må så bra som möjligt! Negativa joner finner vi i naturen och i högst koncentration vid havet, bergstoppar och vid vattenfall. Våra armband kan bibehålla denna höga koncentration i det vanliga livet!"
 
Detta sägs öka blodcirkulationen vilket i sin tur kan hjälpa mot värk, stress, stelhet och eksem. Dessutom sägs det kunna ge bättre balans. 
 

Mina tankar om dessa?

Jag tänker inte säga att detta är något som fungerar - jag har ingen vidare bra koll på sånt här ting och är nog alldeles för trög för att sätta mig in. Utan jag själv är faktiskt mest intresserad utav dessa armband för jag tycker att de är grymt snygga - inte minst på gymmet. Men jag tänker därimot gå in med instälningen att de fungerar. För ja, det är det där med att tro som är det viktiga - då löser sig det mesta. Varese det är min hjärna som ser till det eller just de här armbanden. Våran kropp lyssnar jäkligt bra på vad vi tänker - något min mamma alltid tjatat på mig om. 
  
Så jag ger helt klart Energy armor en chans - och tänker till fullt ut tro på att det funkar! Varese någon säger eller besivar mig något annat, just för min egen skull. Jag själv sitter på tok förjäkla mycket vid datorn och har en stressar lätt upp mig inombords, som i sin tur lett till den där jäkla ansträngningshuvudvärken 3 ggr. Hjälper dessa mig något så skulle det vara sjukt grymt, hjälper de inte så skadar de inte iallafall, och somsagt: skulle det sedan inte ge mig ett skit är det ju inte hela världen - jag ville ju trots allt egentligen bara ha sjukt jäkla snygga armband!
 
 

Rabattkod!

Intresserade av ett ni oxå? Mina kära bloggläsare får 15% rabatt om ni uppger mitt namn i kommentarsfältet här

KOMENTERA ?
En tjej på 15 vintrar

Hej, jag är en helt vanlig tjej förutom att jag har en diagnos, anorexia nervosa, jag fick den i maj 2013 och har kämpat mot kampen att ge upp i livet. Jag var då 11 kg lättare än vad jag är nu, men jag har en bit kvar av tankar osv. Jag blir så himla glad av att få inspiration av en äldre tjej som själv har haft samma sjukdom som jag! Jag vill bara blir som du och bränna upp mitt moster och leva livet. Jag tycker att du är så otroligt starkt och jag älskar hur du går ut och är ärlig med din diagnos.
Nu så har jag kämpat för att bli frisk i 10 månader, vi denna tid förta året så mådde jag skit och jag ville bara hoppa ut i rymden och försvinna. Men nu mår jag bättre och jag börjar se en mening med livet. Men jag har en fråga? Vad tycker du är meningen med livet och vad kan man ha som en motivation till att bli frisk? Hur var det när att du gick ut i från din "ätstörningsenhet" som du gick på när att du fick beskedet att du var friskförklarad? Hur känner du nu när att du tittat tillbaka?
Detta skulle vara en stor hjälp för mig, du är en sån otroligt vacker förebild både på insidan och utsidan<3
Puss, tack för att du ger mig hopp!❤️

2014-04-01 ❀ 19:44:46Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback