Morning ♡

 

Blåbärsgröt med kokoskesokvarg, jordnötskladd, blåbär, mullbär och kokosflngor. Löskokt ägg, nektarin + citronvatten med ingefära - för immunförsvaret dessa tider. 

 

Blåbärsgröt

* 1 dl fiberhavregryn
* 1 dl blåbär
* 0.5 dl kokosmjölk extra creamy
* 1 dl vatten
* halv stor mogen banan
* 1 ägg/äggvita
 
1. Tina blåbären, om de är frusna, i micron 2. Mosa blåbären och bananhalvan 3. Mät upp alla ingredienser utom ägget i en kastrull 4. Koka upp 5. Ta av från plattan och rör ner ägget/vitan tills bra konsistens
 

Kokoskesokvarg

* keso
* kesella
* kokosmjölk extra creamy
 
1. Blanda lika delar keso och kesella 2. Tillsätt kokosmjölk efter smak
 

Jornötskladd

* halv stor mogen banan
* 1 msk jordnötssmör
* 1 msk kokosmjölk extra creamy
 
1. Mosa ihop alla ingredienser till ett kladd
 
 

 

Wednesday, October 30 10:03

Har ni startat dagen bra? Det har jag! Tog en liten sovmorgon, för att sedan kicka igång med en sådanhär frulle ↑. Favoriten just nu tillsammans med kokosgröt. Så nu är jag redo för att straxt sticka iväg med farfar!
Därefter har farmor lovat bjuda på lunch, jag har tänkt få in en pw, redigera lite bilder för att sedan sticka till stallet idag igen! 
 
Vad hittar ni på idag? ❤

KOMENTERA ?
Linn

Men mums vad gott! Mullbär har jag aldrig smakat faktiskt. Tänkt köpa det ett flertal gånger, men aldrig blivit av. Något du rekommenderar? :)

Svar: Åh men du har missat något! Riktigt goda, söta, kolaaktika små jäklar :] Jag beställde nyss närmare 1 kg från iHerb... oups!
Josefine

2013-10-30 ❀ 10:33:09 http://goforfit.se/
maatildanilssonn.blogg.se

Blir så glad av att läsa din blogg, den lämnar verkligen ett positivt avtryck!

Svar: Åh men shit! Tack, eller vad man säger! Lite det som är meningen :] Men man får inte glömma - min blogg är en blogg, även jag har dåliga dagar bara att jag inte vill att det ska gå ut över andra! :]
Josefine

2013-10-30 ❀ 10:33:37 http://maatildanilssonn.blogg.se/
Jennie Benjaminsson

Vilken mysig blogg med fina bilder!

Svar: Åh men shit tack! Och gud - dig känner jag ju igen! Kikade in på din blogg Kalasgott ett x antal gånger förr! :]]
Josefine

2013-10-30 ❀ 10:39:31 http://jenniestable.blogg.se/
felicia

ser gott ut :D

Svar: Skoja inte - kanonkombo! :D
Josefine

2013-10-30 ❀ 10:56:42 http://feliciaholmgren.blogg.se/
Sofia

Så himlans gott det ser ut! :D

Svar: MMM-MMMH! Det kan du ge dig på!! :D
Josefine

2013-10-30 ❀ 12:08:33 http://skimmer.blo.gg
Malin

Hejdu tjejen som är en riktig inpiration. Som sagt jag har en fråga då jag själv blev inlagd akut pga av min anorexi i tisdags så undrar jag hur länge du blev inlagd innan du fick åka hem? Vet att de självklart skiljer från person till person men jag vet ju ingenting så kanske ett ungefär vore intressant o veta hur länge du va inne innan dem släppte dig:)

Svar: Jag låg där i 2 veckor "bara" :] Minns att min läkare egentligen inte ville släppa mig, men han visste vad jag verkligen ville, så jag fick mig ett försök. Hade dock sjukhuskontakt en bra bit efter med regelbundna kontroller.
Josefine

2013-10-30 ❀ 14:47:48
Anonym

Min kompis är jättesmal hennes "tigh gap" är ca 6cm och man ser hennes revben. Hela hennes kropp är bara skinn och ben, hon har inga muskler det ser nästan ut som hon ska gå av. Hon äter nästan aldrig i skolan och säger att hon äter när hon kommer hem, att hon inte har anorexia osv. Hon väger bara 38 kg och är ca 155cm lång. Vi är väldigt oroliga över henne och har sagt till henne att hon måste äta mer oc sagt till våran lärare men det hjälper inte. Hon äter fortafarande inget och har knappt växt på tre år. Jag vet att du inte är en läkare eller så men tycker du det låter som att hon har anoerxia och vad tycker du vi ska göra?

Snälla svara då vi behöver hjälp!

Svar: Tyvärr blir anorektiker världsbäst på att ljuga, det för att kunna hålla det hela "i smyg". Klart det låter som hon har anorexia, för det är ju just det det handlar om: fel relation till mat/träning/kropp. En rädsla för mat när man redan är smal säger ju ganska så mycket lixom?
Jag tycker ni ska fortsätta att ta kontakt med henne och lärare/föräldrar, och om det inte hjälper så söka sjukhushjälp. Och var berädd på att hon kommer bli arg till en början, men i slutändan är det ju värt det? Jag ville under en period nästan hata mina vänner, men idag tackar jag dem för allt.
Lycka till <3
Josefine

2013-10-30 ❀ 15:52:29Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback