Läsarfråga:

Jag vill veta mer om mina läsare. Vissa av er är ju duktiga på att slänga med kommentarer (tro mig, jag både läser varenda en och kikar in på allas bloggar, även att jag kan va alldeles förjäkla seg på att svara ibland), så er har jag iallafall lite koll på - vilket jag tycker är sjuukt jäkla kul :] Men jag vill även veta mer av er som bara kikar in utan att lämna ett jäkla spår efter er. Vilka är ni? Let me know! 

KOMENTERA ?
anais

Jag är en tjej på 13 år som håller på och tillfriskna från anorexia. Jag ligger på min lägsta normalvikt och kämpar mot ångest.
ÄLSKAR DIG BLOGG.
Jag blir så inspirerad av dig och din blogg, Jag har precis fått börja dansa vilket jag gjort innan min sjukdom i 7 år :) där va lite fakta om mig :)

2013-10-09 ❀ 10:01:44 http://wakeupandliive.blogg.se
Julia

En glad och positiv tjej med alldeles för mycket energi beskriver nog mig ganska bra :) jag bloggar om motivation och träningsinspo! :)

2013-10-09 ❀ 10:10:41 http://takethetime.blogg.se/
Felicia

Hejsan! Vill börja med att säga att jag absolut älskar din blogg!
Jag är en 17 år gammal tjej som bor lite utanför Göteborg.
Jag har ganska fullt upp med skolan men försöker träna fyra dagar i veckan. Har mest blivit kondition och pass, vilket har gjort att jag blivit ganska underviktig. Har nu träningsförbud tills jag gått upp fem kilo.. Jag har även någon typ av ätstörning för jag får jättelätt ångest över mat, speciellt onyttig mat och kolhydrater. Har du något tips på hur jag kan gå upp i vikt och övervinna min ångest? Vill så gärna träna men vill inte äta som en häst, för det känns som att allt jag äter kommer lägga sig på mina lår och min mage.

2013-10-09 ❀ 10:34:19 http://myownways.devote.se
Josefine

Josefine, Västervik. Läser såklart och tittar på alla härliga bilder du har och på allt mumsigt som du frestar med ;)

2013-10-09 ❀ 11:45:38
Olivia

Hej jag är en glad tjej som precis har tagit tag i min träning som tycker det är roligt, intressant och inspirerande att läsa din blogg! :D

2013-10-09 ❀ 12:50:36
Eva

Jag heter Eva, är 18 år och bor i Gävle. Jag älskar apelsiner för det är den godaste frukten någonsin, haha pluggar sista året på en mediagymnasielinje. Och har världens underbaraste pojkvänn!
Kram

2013-10-09 ❀ 12:59:49 http://josefinaeva.blogg.se
Felicia

Hej! Jag är en sextonårig tjej som kämpar mot anorexia. Jag bor i Linköping och är för övrigt en ganska vanlig tjej med ett stort hästintresse. Älskar din blogg! Jätteinspirerande, verkligen! Fortsätt skriva :)
kram Felicia

2013-10-09 ❀ 14:30:21
Alvina

Jag fyller 15 år och är från Stockholm och fastnade på din blogg efter att ha läst om din ätstörning som jag tyvärr också haft..

:)

2013-10-09 ❀ 15:35:02
▲ S A N N A

jag heter sanna och bor nere i småland, 15 år! :) hittade in här när jag sökte efter något på google kommer jag ihåg.. :)

2013-10-09 ❀ 16:14:54 http://almasannaperssons.blogg.se/
Agnes

okii som du vill! haha ne men heter Agnes är 16år (1997) och bor i falkenberg. Lever ett ganska tråkigt liv som innebär att jag går i skolan mån-fre, när jag kommer hem från skolan varje dag brukar jag behöva plugga annars hänger jag med vännerna. Jobbar ibland helger på Gekås. jag brukar se till att jag tränar minst två gånger i veckan och då är det oftast löpning men tränar även lite fotboll. Va även på klassfest med min nya klass i fredags och hade skitkul (första gången jag drack såpass mycket att jag blev berusad hehe :P) så vi lär väl ha några sådana till haa! Det är väl mitt liv just för tillfälligt :) HA DET BRA SKUMBANAN

2013-10-09 ❀ 16:29:17
Agnes

okii som du vill! haha ne men heter Agnes är 16år (1997) och bor i falkenberg. Lever ett ganska tråkigt liv som innebär att jag går i skolan mån-fre, när jag kommer hem från skolan varje dag brukar jag behöva plugga annars hänger jag med vännerna. Jobbar ibland helger på Gekås. jag brukar se till att jag tränar minst två gånger i veckan och då är det oftast löpning men tränar även lite fotboll. Va även på klassfest med min nya klass i fredags och hade skitkul (första gången jag drack såpass mycket att jag blev berusad hehe :P) så vi lär väl ha några sådana till haa! Det är väl mitt liv just för tillfälligt :) HA DET BRA SKUMBANAN

2013-10-09 ❀ 16:29:17
Sofie

Är väl inte den bästa att lämna kommentarer men får försöka bli bättre på det, för tycker verkligen om din blogg!

Bor iallafall i Varberg, en ganska tråkig stad. Bott här i hela mitt liv, alltså 18 år och några månader hihi. På vardagarna just nu är det väl skolan som tar upp den mesta tiden, går Estet Bild&Form så jag håller på med något jag tycker är kul under skoltid någon dag i veckan iaf , men annars så brukar jag fota(stort intresse), dansa balett, spela cod och hitta nya klädstilar som jag gillar och kanske vågar mig på att bära någon dag.
Tänker inte beskriva mig själv så mycket, är väldigt dålig på det Får väl säga att jag är kreativ på olika sätt, och vill alltid familjen och mina vänner det bästa.

kommer inte på så mycket mer just nu..bara att jag ska bli bättre på att slänga iväg en kommentar fler gånger!
Kram :)

2013-10-09 ❀ 18:24:10 http://yasophoto.blogg.se
Anonym

jag är en 15 årig tjej och bor i göteborg och din är min absoluta favoritblogg! tror jag börja läsa din blogg när jag var fast i en ätstörning och googlade runt lite om anorexi, men nu läser jag din blogg för att du skriver bra och läsvärda inlägg och är en så bra förebild!!!

2013-10-09 ❀ 20:39:47
Julia

Tjugoårig tjej ursprungligen som flyttat till Luleå. Pluggar till civilingenjör. Mina intressen är träning, hästar, böcker, lite handarbete, mm.

2013-10-09 ❀ 21:39:14 http://annaverajulia.blogg.se
Charlotte

Hej :) jag har följt din blogg i flera år nu och brukar kika in här nästan varje dag. Ibland känner jag mig som värsta stalkern, haha, eftersom att jag nu vet så mycket om dig genom bloggen men du inte har någon aning alls om vem jag är. Jag brukar iaf inte kommentera, men jag tycker att du verkar vara en sjukt go och mysig tjej!
Själv så är jag lika gammal som du, bor i Schweiz, har nyss flyttat ihop med min kille och pluggar juridik.
Musik är nog det bästa jag vet och om det är något jag är bra på, så är det att spela piano! Förra året kunde jag äntligen köpa mig en stor jäkla flygel för mina sparade pengar som är min absoluta stolthet, så den brukar jag sitta vid flera timmar dagligen. Bortsett från min musikaliska obsession brukar jag också gymma en hel del när jag hinner bort från plugget. Så a, det är jag det :)
Tack för din blogg, den är verkligen grym <3 kram

2013-10-10 ❀ 22:26:57
Lisa

Heter Lisa och är 13 år, på min vardag bloggar jag med mina tre bästa vänner och spelar fotboll, bor lite utanför Stockholm, i Danderyd <3

Fråga gärna frågor på våran frågestund :)

2013-10-11 ❀ 21:23:19 http://piczter.blogg.se
Mia

jag är så grymt jäkla dålig på att kommentera. men det blir lätt så när man läser via mobilen, det är liksom jäkligt mycket mer klöddigare då haha, tycker jag iaf.
MEN HEJ HEJ HÄR ÄR JAG OCH DU VET REDAN VEM JAG ÄR.
tappat räkningen på hur länge jag har följt din blogg nu :')
kommer iaf aldrig sluta hihi.

2013-10-14 ❀ 11:11:15 http://marslammet.blogg.se
Juliaa

Mig vet du ju lite om dårå men iaf.. Julia 18 år från hålan Askersund (5 mil söder om örebro) Hästar, träning och vänner sysslar jag med på fritiden :* hihhi

2013-10-14 ❀ 22:50:19 http://juliaaasjoholm.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback