Veckans favvosar

Fullt jäkla medveten om att jag glömde "Veckans favvo's" igårkväll. Såååå, vi tar igen det nu!
 
"Jag är en glad och sprallig tjej för det mesta, och babblar antingen på väldigt mycket och fort eller säger inte mycket alls. Jag gillar sådant som foto, matlagning och träning m.m vilket syns i min blogg (framför allt fotandet och maten vilket jag ofta kombinerar så klart)."
 
Hittade ett recept från mig + länk redan i andra inlägget. Blir så sjukt jäkla glad när man får tillbaka för det man lägger tid på. Sååå jag säger bara tack själv för länken sötnos, och här får du tillbaka! :]
 
"Jag skriver om allt från ätstörningar och dess innerbörd till shopping & mina dagar! Har varit mer eller mindre ätstörd sedan 2010 och kämpar än idag, mycket av allt sitter faktiskt i huvudet! Har också ett stort intresse för inredning och att plugga (ja de är kul?). Förutom de så kommer lite roliga eller allvarliga videobloggar då och då! (Vi har nästan samma namn, haha!)"
 
Och en tjej jag "känner igen" i och med att vi båda varit nere i samma skit under samma period. Helt klart dax för dig att bli veckans favvo finis - det är du värd! (och jaa, förövrigt har du jäkligt snyggt namn ;])

KOMENTERA ?
Emelie

Men åh vad glad jag blir!! Tack så mycket ^^
Kram <3

Svar: Äshanbäshan, ingen fara sötnos! :*
Josefine

2013-11-11 ❀ 21:58:46 http://juniflickan.blogg.se
Paulina Holmberg

vad roligt :) får kika in där!

Svar: Det tycker jag att du ska göra!! :]
Josefine

2013-11-12 ❀ 12:18:32 http://paulinaholmberg.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback