Negative thoughts? Take a walk

Tröja - Reebok / Tights - Adidas / Skor (easytone) - Reebok 
 

Söndagspromme = ♡

Okej.. vissa ser promenader som dödens död typ, medans vissa av oss älskar dem. Frisk luft och motion, som ger terapi och energi på köpet. Med hund, med en kompis, med mamma, ensam, som igångkick på dagen, som avslutning på kvällen, med musik eller bara med allt ljud runtomkring. Jag måste slänga in promenader då och då - jag mår lixom inte bra annars. Söndagar är perfekta. Bara rensa tankarna och känna att livet är sådär underbart!
 
Nu låter jag som en jäkla tant, men tjaa det där är min relation till promenader. Vilket jag flera gånger de senaste åren haft svårt att säga och försökt låtsas som att det inte är så. Liksom skämts för. Jag menar, med mina tidigare problem är det väl klart att jag inte ska promenera? Lixom det är väl självklart att målet är att gå ner i vikt? Alltså nej, jag blir så jäkla trött på sådantdär. Promenader är kärlek. Promenader är välmående. Precis som för alla, fd anorektiker eller ej. Nyttig jäkla gratisterapi. Som vi alla borde ge oss själva. Och jag har lyckats ta mig upp 17 kilo med mina promenader - så det så. 
 
Men ingen promenad utan mina easytone. Mina favoritskor, helt klart utan tvekan. Jag äger fyra par, och skulle seriöst inte kunna tänka mig en pw i ett par andra skor. De är himla jäkla sköna att gå i, ger mer power i promenaden och dessutom kan jag nästan lova att det där med rumpan stämmer - går man bara rätt känner man av det.
 

Sunday, November 17 18:56

60 minuters må-bra-tid senare, är jag redo med ny energi för matlagning och bak :] Dax att fira "fars-dag"!

KOMENTERA ?
Sofia

Hihi så fin du är!

Svar: DU KAN VARA FIN SNYGGING
Josefine

2013-11-17 ❀ 19:40:31 http://skimmer.blo.gg
Matilda Carlsson

Håller helt med. Har lite hatkärlek till promenader, ibland är det bara för underbart att gå ut och gå med musik i öronen, men ibland är det bara kallt och jobbigt ;)

Svar: När det är kallt och jobbigt (om det så inte är varenda dag, året om) är det bara att skippa, gosa ner sig och ge sig på't imogon igen när motivationen kanske skriker istället :] Då kan jag lova att promenaden blir kanonhärlig!
Josefine

2013-11-17 ❀ 20:22:40 http://matildacarlssonss.blogg.se/
Linnea

Jag håller med dig, promenader är verkligen terapi för själen!! KRAM!

Svar: Heeeelklart! Välmående rakt igenom!
Josefine

2013-11-17 ❀ 20:24:47 http://linnealinita.forme.se
Kashaya

Trevligt med promenad. Fina träningskläder.

Svar: Ooohja, hel-trevligt! Och jaa, tack!! :]
Josefine

2013-11-17 ❀ 20:45:36 http://www.kashayas.se
Juliaa

Fan vilket grymt och sant inlägg!! :D

Svar: Tack jullan! Jag håller med dig fullan rullan (okej. skrattar. försökte vara kul där. ingen skrattar.) Nä men tack!! :] Promenader är välmående
Josefine

2013-11-17 ❀ 20:46:27 http://juliaaasjoholm.blogg.se
Filippa

Måste bara säga att din blogg är så sjukt jäkla peppande på alla sätt !
Vet inte om du har tid att svara på denna frågan eller om du har fått den innan men jag har försökt få fram ett svar men hittar det inte någonstans. Men hur mycket jordnöttsmör tycker du man kan äta på en dag eller en vecka? :))

Svar: Åh men shit, tack sötnos!
Det finns inget "hur mycket du kan", du och din kropp känner nog av rätt bra när det räcker :] Fundera inte så mycket på det.. ät och njut så funkar det bäst!
Josefine

2013-11-17 ❀ 22:08:04
A M A N D A

Håller med dig, älskar promenader!!

sv; haha oja, vill verkligen flytta tyvärr..snön är väl inte riktigt min grej. Dock har den försvunnit nu när det blev lite varmare och stormen igår lämnade inte kvar så mycket heller. Fy vad otäck det var!
KRAM

Svar: Du är du alltså lika "knäpp" som jag :] Ett måste för välmåendet!
Josefine

2013-11-17 ❀ 22:38:20 http://amandaniii.blogg.se
Anonym

Vad föredrar du då? att gå ut med dina vänner, hund, familj eller ensam med musik i öronen? eller kanske utan musik? lite kul att få veta vad du föredrar..:)
kram

Svar: Oj hjälp, jag menade mest att jag gillar alltihopa! Passar olika vid olika tillfällen :] Oftast går jag ju själv, och det är ett perfekt sätt att slappa tankar! Men även att gå med mamma/kompis är, förutom himla trevligt, ett prima sätt att babbla av sig på!
Josefine

2013-11-17 ❀ 23:15:41
louise

alltsååååå pallar ej så snygg du är!

Svar: ameeeen, tack hörrö snygging!! :*
Josefine

2013-11-18 ❀ 18:03:40 http://www.louisejorgensen.blogg.se
Sinta

Åh, kanske är såna jag ska investera i nu när det börjar bli dags att köpa nya! Har ett par easytonebyxor som jag är jättenöjd med. Tack för inspo :) Kram

Svar: Åh det tycker jag - bästa skorna! Helt klart om du frågar mig. Har oxå easytonebyxor (tre par faktiskt haha..) - love them! Otroligt sköna :]
Josefine

2013-11-25 ❀ 10:29:07 http://ettfeelgoodliv.blogspot.sg/
Rebecca

Jag älskar också att promenera! Måste göra det typ varannan dag, heh :D man rensar tankarna, får motion, tränar kondisen, får frisk luft och fördriver tiden om det skulle vara nödvändigt!

Dock använder jag alldeles fel kläder, jag får vassa stenar i skorna och börjar svettas så jag måste ta av mig vantarna för att kyla ner mig, vilket leder till stelfrusna händer så jag måste sätta på mig dem igen och då blir jag ännu varmare... Plus att på hemvägen (brukar gå en sträcka på totalt ca 6,5 cm, lite mer än 3 km dit och samma tillbaka) börjar min näsa rinna som om jag blöder näsblod! Blä. Så sjuuukt jobbigt plus att jag låter som en gris när jag hela ti'n måste dra in det. Ska nog ta med ett paket näsdukar nästa gång och klä mig bättre...

Svar: Ja, promenader är verkligen bästa medicinen!

Haha sötnos... ta med näsdukar ja! ;]]]
Josefine

2014-05-07 ❀ 16:22:13Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback