Latest Insta's

 
Kärat ner mig i en ny form av bananpannkakor
Tagit en tripp till Öland, med pojkvän och familj
Käkat årets första kulglass
Kvälls-fiskat med min pojkvän
Haft på mig shorts, trots dåligt väder
 
 
Sjuukt bra stunder. Och det sjuuukt bra vädret, och mina sjukt bra människor [i form av pojkvän och familj] runtomkring mig kan man ju tacka halvt som halvt för det!
Idag jobbar jag hemifrån från skolan. Sitter med en jäkla Vetenskaplig Uppsats.. Men jag skriver om Anorexi, väljer ofta det ämnet, sjukt viktigt! Både att informera andra om, och även för mig själv att prata ut och berätta om. Om någon dryg timma eller två ska jag sticka till gymmet, sen ikväll nanna med min pojkvän igen [han hade snott min favvokudde hem till sig den jäveln, jag snodde tillbaka den idag]. Imorgon ska jag hem till Västervik för ett fotouppdrag [från skolan]. Woohoo är ganska så skapligt pepp på det faktiskt! Hoppas bara vädret tillåter osv!

KOMENTERA ?
MartinaOlsson

sv; tack sötis!
känner igen det där ;) men annars är det bara bra :)

2013-05-15 ❀ 16:39:17 http://martinaolsson.myshowroom.se
deniiise :)

Jag gör den faktiskt på precis samma vis som med vanliga bananpannkakor bara att jag sätter in den i ugnen i en form istället i cirka 15 minuter på 200 grader! Skitsmidigt & riktigt gott! :D Får du allt prova!

Ja men precis, man kan iprincip slänga ihop vad som helst så länge man tycker om alla ingridienser, haha! Blir det pannkaka av det så är det ju bara att slänga, kul att exprimentera!

Precis så känner jag med! Bara för att något är nyttigt för kroppen betyder det långt ifrån att det är kalorisnålare. Man kan få i sig lika mycket, om inte ofta mer, kalorier av att äta en nyttig kost än en onyttigt. Det är tråkigt att folk ska ha så mycket fördomar mot sånt...

PUUUUSS

2013-05-15 ❀ 17:40:28 http://flikkand.blogg.se
Anna Hurinsky

sv: Hihi , förstår att du blir lite avis faktiskt, har gått och drömt om den här resan i månader nu och nu är jag äntligen här! Men har hemlängtan så det skriker om det dock :) haha

2013-05-15 ❀ 18:03:53 http://annahurinsky.blogg.se
Maolion

Åh vad mysigt att åka till Öland! Älskar verkligen den ön så sjutk mycket!

2013-05-15 ❀ 18:14:48 http://maolions.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback