Friday, May 3

iphonepics. (yes, jag tror jag halvt som halvt slutat med det där som heter mascara)
Systerhäng. Inte varje dag sådant händer! Eller snarare, det händer nästan aldrig! Konstigt nog. - fler såna kvällar, jatack!
Lyckades få ur henne en jäkla massa trots att hon i vanliga fall är rätt hemlig - så nu känner storasyster att hon är med igen :D yes! Så ja, vi snackade lite skit, cyklade till Maxi för att gotta ner oss med en massa godsaker [bla denna chokladmoussen - fast i min verision med mer kakao] och kolla på Lol.  
 
Btw, jag veeet hon har as fint hår. Avis så det bara skriker om det. Länk till hennes blogg här
 
Min pojkvän kom och knackade på mitt i natten, så har vaknat med han och varit med han hela dagen! Solat osvosv. Mmmm, mår bra!
Nu: Grilla lax!

KOMENTERA ?
Elin

Ser supermysigt ut! :)

Förresten, vilket sjukt underbart typsnitt du har som brödtext! Låter kanske galet, men jag blir alldeles varm när jag läser det. Ser så mjukt och gosigt ut, haha! ;)

Svar: ÅH men jag håller med! Är tok-kär i det! Och det bästa av allt: Det liknar min handstil! Så det känns värkligen som det är jag som skrivit texten, när jag själv läser den! Förutom att jag gör annorlunda a:n, typ :)
Josefine

2013-05-04 ❀ 21:38:35 http://stylingbyeliin.blogg.se
Liene

sv: Man kan inte höra ihop med alla. Det är fint att du har dina vänner ändå, det är jag glad över :)
Egentligen stör jag mig inte på de som tror att de är något. Jag själv har ju varit sån en gång, och inte för att jag hade självförtroende utan tvärtom.

J, hon har fint hår :)
Goda saker ni åt.

2013-05-05 ❀ 10:35:54 http://lifefromwithin.blogg.se
Matilda

Åh, va mysigt :) ♥

2013-05-05 ❀ 11:09:01 http://matildacarlssonss.blogg.se
Jessica

MEN ÅÅHH, vad gullig du är! Tack så mycket, blir så glad :D

Guuud så mysigt med systershäng!:)

2013-05-05 ❀ 15:57:25 http://jessicaas.webblogg.se
Jenne Eklund

Du har så fin bloggdesign, får man fråga om du gör gratis bloggdesign eller tar du betalt? :)

Svar: Åh tack sötnos!! Jag gör tyvärr inte blogdesigner till andra, dels pågrund utan tidsbrist och säger man ja till en måste man automatiskt säga ja till fler.. Men något jag funderat länge på att börja med.. hmm.. :)PUSS
Josefine

2013-05-05 ❀ 15:59:57 http://confessionsbymee.blogg.se/
Ida

Hej, Jorefine! Jag har en liten fråga. Jag vet att du för några år sedan var sjuk. Såg du sig som stor och fet då fast du var mini? I så fall, hur kom du ur det? Hur slutade du att se så? För jag är där nu, jag ser mig själv som gigantisk fast alla säger att jag är smal, hur ser man "rätt"?
Kram

Svar: Det var olika från dag till dag, ibland var jag en ful liten äcklig anorektiker och ibland hade jag blivit fet och behöve banta. I mina ögon alltså. För mig handlade det hela om att lära mig, att magen blåser upp ibland betyder inte att man blivit fet, den kan vara platt igen dagen efter osv. Och somsagt, att komma över dendär förvrängda självbilden.. Tro det eller ej, men små larviga saker som: Sträck på dig, ge dig själv komplimanger och ställ dig i spegeln och peka ut dina bra sidor, försök se dig själv från någon annans ögon och bara titta på dig själv och tänk "fytusaness vad fin jag är". Såna små fjantiga saker, det funkar faktiskt! Och le! Glöm aldrig le och skratta :)
Josefine

2013-05-05 ❀ 17:12:57
Madeleine Jonsson

Såg galet gott ut det där på sista bilden ;o

Svar: Skoja inte! Den där chokladmoussen är värkligen to die for :D Och nyttig är den oxå! Prova :D!!
Josefine

2013-05-05 ❀ 19:25:36 http://maddisenj.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback