Du, jag tror vi flyr rakt in i Solen ☼

Min favorit-smoothie och en bra chokladmousse varvat, toppat med cashewnötter, gojibär och cacao nibs.
Satt perfekt sådär efter gymmet, innan sovdags! 
Den ser kanske inte så jäkla tiptop ut på bild - men oj så gott den smakar! 2 såndär riktigt krämiga lager - mums! 
 

Smoothie

Hallon
en bra klick jordnötssmör
en liten klick kesella
en halv banan
 
1. Ner med allt i en mixer, och mixa!
 

Chokladmousse

1 äggvita
0,5* dl kesella
1 msk kakao
1 msk jordnötsmör
en halv mosad banan
agavesirap eller honung efter smak
 
1. Vispa äggvitan till ett hårt skum 2. Blanda ner resten, och vispa lite till!
 

 

Jag har huvudvärk?

På tal om gymmet. Jag har inte kunnat träna på någon vecka, eller jo jag har försökt men jag har åkt på någon jävla huvudvärk i bakhuvet, känns typ som mitt huvud ska sprängas, så jag fått avbryta. Men jag märker inte av någonting innan, och jag känner att jag har energi och allt i kroppen. Det kommer lixom innan jag hinner ta ut mig, när jag knappt ens har börjat. Sen sitter den i, inte så det känns som det ska sprängas, men den lixom stör. Är det någon som vet vad det kan vara? För jag blir sjukt jäkla rädd när det är någonting som inte stämmer i kroppen alltså.. 
Vi misstänkte något om högt blogtryck så jag gick och kollade det, men jag hade fullt normalt. Och jag har inte feber eller något annat sånt. Och jag dricker inte dåligt med vatten heller. Har haft så sen förra onsdagen. 
Sen vill jag heller inte höra något med att det är något "anorektiskt" eller någonting, som jag vet att många som känner till vad jag har haft för problem alltid kopplar allting till. Sjukt. För det kan jag säga med hel säkerhet att det är det inte. 
Men jag vill veta vad det är. För jag är både rädd, och sjuuukt gymsugen. - Eftersom att jag i vanliga fall är van att träna. Och speciellt eftersom jag känner att allt är som vanligt, tills jag drar igång. 

KOMENTERA ?
deeniisee :)

HELT UNDERBAAAART!

Åh, jag gjorde kakan & jag säger bara, fy tusan vad gooood! Bottnen smakade ju typ som negerbollssmet tycker jag :D GALET GOD & alla mina gäster höll med! Tänkte prova din chokladdessert någon dag med! Säker på att den är lika mumsig, hihi!

PUSS

Svar: ÅH Underbart att ni tycker så :D För oftast är människor så jäkla tråkigt att såfort de hör ordet nyttigt, så tänker de automatiskt "euw", och så har de den inställningen och då blir det automatiskt äckligt. Fast det egentligen både är bättre - och faktiskt godare enligt mig! MUMS!!
Josefine

2013-05-08 ❀ 09:39:27 http://flikkand.blogg.se
Malin Olofsson

Vad gott ;D

Svar: Skoja inte! Helt underbart :D
Josefine

2013-05-08 ❀ 17:37:52 http://darksess.com/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback