Q/A del 3. Vem är jag

Hur kan du vara så fin? 

Åh shit, men tack! Men jag är nog inte så jäkla fin egentligen, jag är nog ganska ful haha :)

Tänk att du visar ju nästan alltid upp ditt bästa jag på din blogg! Väljer ju säkert den bästa bilden av 100, sina bästa vinklar osvosv :) 

I rätt vinklar, rätt kläder och rätt dagar kan jag ju oxå känna mig skitsnygg, men jag har minst lika många dagar jag bara vill gömma mig inne hahah..

Jag har överbett, gula tänder, svankig rygg, blek röd och känslig hy, vita ögonfransar och bryn, inga tuttar osv. Och visst, det har väl sitt fina det med haha.. :)

Det jag egentligen ville säga var inte att jag var ful haha, utan att du är nog minst lika fin du själv :)

 

Hur lång är du?

Jag är 166, kanske 167 :)

 

Skostorlek?

37

 

BH-STORLEK :)? 

Hej jag heter Josefine och jag har inga tuttar. Jo, men det är knappt att de finns. Något jag mått dåligt över hela tonåren. Men vad ska man göra åt skiten egentligen? Jag har ärvt det från min mamma. Och i vissa kläder kan det vara sjukt snyggt & det är sjukt smidigt när man tränar :) Inget jag tänker lika ofta på längre!

Så svar: Den minsta. Föredrar dock bandeuos :) Har inte köpt en ny rikig bh sen jag var typ 14 tror jag 

 

Hur har du gjort/fixat dina utläckra ögonbryn? 

Oj mina ögonbryn, det är något jag lägger sjukt onödig tid på, haha.. [man kan hitta mig stå och småplocka flera gånger i veckan haha, fjant. Sikken tur att någon lägger märke till dem iallafall ;)] 

Men jag plockar, färgar typ varannan vecka och fyller ibland i med ögonbrynspenna. Egentligen har jag ljusa buskiga och snuskiga, haha ja, Mcdonalds-ögonbryn helt enkelt! Nä, men nästan.. ;)

 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv, personligt och kroppsligt? 

Min stjärt! Den jag hatat mest, mått dåligt över och bantat bort. Men nu måste jag erkänna, den är nog ganska snygg! Om den bara inte var så blek :)

 

 

Hur brukar du klä dig, klädstil? 

Absolut bästa, skönaste, enklaste [och tråkigaste]: Svarta jeans och tröja! Mmmmmm :)  Kanske för att jag är svindålig på att matcha kläder och färger annars haha! 

Gillar dock sommarkläder 100 gånger mer. Älskar shorts, mmmm! [Kan ju tillägga att jag lärt mig älska det de senaste åren, vågade inte ha det förr för jag kände mig så tjock?! Åh, fjant.]

 

 

Var köper du mest kläder och annat nödvändigt och fint? 

Ginatricot, Monki, Bikbok, Topshop... ja alla såndär affärer!

När det gäller inredning gillar jag mest Åhléns, Lagerhaus och Indiska. Och så IKEA såklart!

Vanliga, men skitbra, affärer :)

 

märkeskläder/''fynd'' 

Fick ett tag för mig om när alla började handla på Second Hand att det var sjukt bra, men jag måste nog erkänna nu att jag blir äcklad av det haha! Vissa saker funkar dock :) Men iallafall: det brors helt klart på vad det handlar om. Jag var märkesbög ett tag förr, men är absolut inte det längre. Dock är det ju vissa saker man verkligen vill ha utav ett märke. Så som tex Jeffrey Campbells och såntdär!

 

 

Hur är du som person? 

Får ofta höra att jag alltid är så glad. Men de som känner mig vet att jag har en riktigt sur sida oxå, hahah...

 

Är ganska ärlig av mig, har ett humör som kan gå från toppen till botten [och tvärtom] på bara någon sekund, påverkas lätt av andra, har svårt att ljuga, känslig och tjuter lätt osvosv.. Lite småtrög, skrattar åt mina egna skämt och har inte så bra koll på saker jag anser inte vara viktigt [som däremot andra brukar tycka är viktigt haha.]

 

Jag är alltid mig själv, men hur mycket mig själv jag vågar visa beror helt på hur trygg jag känner mig med den jag är med, typ.. Men jag låtsas däremot aldrig vara någon jag inte är bara för att ”passa in”, för det är något som verkligen stör mig. De som känner mig vet att jag är ganska... konstig?! Haha!

 

Är du en självsäker person eller mer blyg person? 

Alltså såhär, jag har bra självförtroende, men dålig självkänsla. Tror det blev rätt nu? 

 

Eller vi säger såhär: Jag bryr mig väldigt mycket om vad folk tycker om mig. Jag tar åt mig allt vad andra säger till mig, både postivt och negativt, det värsta är att den där lilla negativa kommentaren bland alla hundra kan göra så sjukt mycket ibland.. Men så är det väl för de flesta!

 

Vad är det bästa/sämsta med dig? 

Några saker jag hatar med mig själv är att jag ibland kan vara så ego, prata lite för mycket om mig själv utan att tänka på det, att jag ofta ser ner på mig själv och att jag somsagt har en förmåga att ”straffa andra genom att straffa mig själv”. Dessa är saker jag får jobba med i stort sätt varje dag. Men jag har ju iallafall kommit på vad det är jag har problem med

 

Bästa med mig själv är väl.. Åh.. jag suger värkligen på sånt här..haha :) Men visst finns det bra saker med mig oxå! Det finns ju säkert en jäkla massa!

 

En fråga också, du skriver ofta att du är trög, men om man läser lite längre bak i din blogg så säger du att du är bra på matte, på vilket sätt menar du att du är trög?
Jotack, tro det eller ej men jag har typ alltid varit klassens matte-nörd. Har alltid varit det där lilla mvg-barnet i matte.. Dock börjar det bli jäkligt svårt nu haha! Och ja, jag är väldigt lätt-lärd och så när jag väl fattar. Det är detdär med att just ”fatta” till en början jag kan ha svårt för!

Så på så vis är jag ju inte trög. Men jag har lixom inte koll på så mycket som jag själv anser oviktigt och tråkigt [såsom politik, krångliga ord, historia, bilar osvosv]. Det är saker som bara går in och ut ur mig! Jag är ofta den som säger "Va?" eller "Vad betyder det?" eller "Vad är det?", ja, ni fattar ;)

Så sjukt svårt att förklara. De som känner mig vet!

 

 

 


KOMENTERA ?
Madeleine Jonsson

Kul att läsa

2013-03-27 ❀ 21:14:08 http://maddisenj.se/
linn

oja jossebossekosse, vi vet mycket väl vad du menar med trög, och det kan man verkligen ha kul åt, "är det inte kokain i kaffet?" hahaha pussss!

Svar: Heheheheh... wooops (a)
Josefine

2013-03-27 ❀ 21:34:58
ALVA (foto) ♡

Super fin blogg!

2013-03-28 ❀ 09:35:59 http://alvalandberg.blogg.se/
Amanda

Jätte kul att läsa! Gillar verkligen din blogg! :)

2013-03-28 ❀ 09:52:41 http://amandakarolinaerika.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB

Du är inte ful, du kan vara den sötaste jag vet!

Svar: Oj, åh men shit, herrejössanes, TACK FINA!!
Josefine

2013-03-28 ❀ 10:00:30 http://lorissalovebomb.se
Liene

sv: Okej, men eftersom saker överensstämmer med Bibeln måste det ligga något i det? eller du kanske tycker sånt är oviktigt och tråkigt. Tror du på liv efter döden då?

Tack :) Lovar, du är fin med och inte (ganska) ful som du skriver, haha. Det är omöjligt vara fin på kort om man är ful och tvärtom.

2013-03-28 ❀ 14:00:00 http://lifefromwithin.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback