Jag sa ju att jag skulle köpa dem.

Dr.Denim 400:- - Denna gång köpte jag dem på Ogräs i Västervik, men sist köpte jag från Carlings.
 
Så! Jag sa ju att jag skulle köpa dem. Och jag köpte dem!
 
Är dock tveksam på om jag värkligen ska behålla eller lämna tillbaka..Är det något jag lärt mig de senaste åren så är det att jag ska klä mig efter min egen kropp. Så som jag känner mig trygg och snygg, och jag är tveksam på om jag gjorde det i dessa. Jag kan passa sjukt bra i vissa kläder, men mycket passar faktiskt inte på mig, och just jeansmodeller och färger och hej och hå är något jag alltid haft problem med. Men jag har lärt mig att jag ska hålla mig borta från sånt skit som kan få mig att börja fundera på mig själv. Så, förmodligen får de åka tillbaka till affären :) Så jag kan leta vidare efter ett par ljusa jeans som sitter snyggt på mig!
 
Hm. Ska tänka några dagar. För jag älskar ju deras svarta jeans. Men jag tror jag gör bäst för mig själv att lämna tillbaka och leta vidare :) Gillar ju även Topshops och Crockers jeans!

KOMENTERA ?
Mia Olsen

Fy tusan vilken för jäkla bra inställning du har där bruden! Massa cred till dig!!

Fasar själv lite för när jag ska ut med mamma och kolla efter student kläder.. Inte varit ute och handlar kläder som i kläder till mig/provrum/testa hit testa dit på månader nu pga min vikt etc.

Men ska försöka tänka som du, verkligen försöka, för helvete heller att vi låter en jävla siffra/storlek/klädesplagg definiera oss!

Våra kroppar är ämnade för så mkt mer än så, de bär oss varje dag och jobbar 24/7 för oss osv..

Kraaaaam på dig!

2013-03-28 ❀ 21:59:18 http://marslammet.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback