His existence. Him.

Tänkte ta och visa er vad min pojke fick av mig i födelsedagspresent. [eller nä, för det viktigaste ligger ju i paketet, men iallafall. såhär fick han sina presenter iallafall!] Dock kvällen innan, eftersom att det skulle bli bökigt för mig att få med sakerna till han, men han fick inte vända på kortet och öppna presenten förns vi vaknade morgonen efter. 
 
Ett knubbigt Ölgas fyllt med hans favoritgodis - och shit, det är 3 påsar där i! snacka stort glas!
Och i presenten? Ett halsband. - ett lite smålarvigt sådant, men jag tycker man ska vara lite smålarvig ibland, det hör till när man är kär!
Och så ett litet fult lakrits ljus.
Och det här kortet i svartivitt - med en massa saker jag älskar med han på baksidan. 
 
 
Jotack. Lite söt flickvän är jag väl ändå ändån ibland. Fast han är ju minst lika superduperbra han. Precis så ska det va ju! 
 
Tänker förästen ta och köpa mig ett såntdär stort glas jag med! Fatta mysigt att dricka smoothie ur? Det är inte bara knubbigt och fint, det är skitstort oxå! Större än vad man tror. Från Åhléns. Älskart!
 
Nu väntar jag på att klockan ska rulla framåt, så att jag kan möta min bakis-pojkvän på tåget. Haha! Fast tilldess ska jag hinna med att ta en promenad till vovven, övningssköra, dusha och kanske köpa mig ett par jeans. Och jag var nästan hundra på att det var något mer? Ojshitherejävlar. Hur ska jag hinna med till kl 3? Det går inte om jag känner mig rätt. Men jo, det går nog!

KOMENTERA ?
Amanda

Åh tack!! :)
Vad gulligt, jätte fint!

2013-03-16 ❀ 12:11:24 http://amandaevajohansson.blogg.se
felicia

Sv: ja eller hur :D

Detsamma :D kramis

2013-03-16 ❀ 12:21:29 http://feliciaholmgren.blogg.se/
alexandra

Gullig du är! =)

2013-03-16 ❀ 13:53:08 http://alxxandra.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback