Thursday, June 6

4 från resan
 

Thursday, June 6

Mammas och pappas 21åriga bröllopsdag. Så jag och syrran gick på dejt, för att låta de vara ifred och slippa sina fula små ungar hehe. Gick till våran favvorestaurang, tog en såndär skitgod tonfisksallad och fick ett reejääält skitsnack - storasyrran gillar när hon får ta igen saker som lillasyster annars aldrig säger! Heheheh :)))
 

Wednesday, June 12

Åkte in till Linköping med Jonas och hans kompisar imorse. Gick på Ikano och det blev lite shopping för min pojke! Sen har vi lagat mat i form av lax, jag har suttit lite i solen och läst bok, och nu ska vi straxt till gymmet. Haha, jag som hade tänkt köra kondition idag kan glömma, har sån jäkla träningsvärk i benen sen måndags.. Märks att jag inte tränat så mycket på sistone, haha!
 
Men förutom att jag går som ett jäkla missfoster så mår jag skitbra! Igårkväll var oxå en mysig kväll. Fastnade vi hos Jonas farbror, fick fika och pratade skit, typ. Sen tog vi igen Biggest Looser finalen som vi missade. Jag har hejjat på Simon och José sen start, och José vann ju hemmapriset och Simon hela Biggest Looser ju! Jäklar vad grymma de varit. Någon mer som följt det?!
 

KOMENTERA ?
Anonym

Ni är såå fina systrar!! Jag har också kollat på Biggest loser och verkligen så kul att se dem nu, glada och lyckliga till skillnad från första gången när alla lipa.. Hehe :)

Svar: Men shit, tack fino <3 Och Åååh jag vet.. det är sjukt men det är nästan så man blir stolt över dom :D Jag kan erkänna att jag tjutit lite under programmen, höhöh
Josefine

2013-06-12 ❀ 19:45:37
Emma

Jag måste bara berätta hur mycket jag älskar dej och din blogg, du anar inte hur mycket du har hjälpt mej! Jag känner igen mej så sjukt mycket i det du gått igenom, var riktigt illa för ett år sedan - blev lite bättre i höstas - och sen så gick jag "omedvetet" tillbaks ner i hålet. Jag trodde att har man väl hamnat där igen så finns ingen väg upp, men du har bevisat att jo det kan man, det finns ett ljus nånstans i tunneln och man kan komma tillbaka starkare än någonsin!

Du är så sjukt vacker och verkar så jäkla lycklig, du har fått mej att inse hur mycket man går miste om genom att ständigt gå runt och noja, planera, inte orka göra något. Tack vare din blogg har jag insett att det är en jäkla skillnad på att vara hälsosam och sjuk, det är ju galet hur knäppt hjärnan resonerar när den är i stand by läge. Jag trodde jag var hälsosam - men ständig ångest, aldrig orka göra något, förlora livslusten - det är ju raka motsatsen.

Jag kände bara att jag ville skriva det, tycker du förtjänar att få veta hur mycket du hjälpt mej bara genom att vara så otroligt fantastisk, underbar och inspirerande som du är!:)<3 trevlig sommar!!!:)<3

Svar: Åh men shit, jag blir tårögd. Det är så lätt hänt.. Men huvudsaken är att man lär sig av sina misstag, och vet vad man vill. Livet är bättre - det är bara så! Det handlar mest om hur man ser på saker och ting. Du är stark tjejen, det lovar jag, fortsätt så <3!!
Josefine

2013-06-12 ❀ 21:26:22
Sofia

Jag såg också Biggest-finalen, helt GALET hur duktiga de var! Tror inte finalen kunde slutat bättre faktsikt :D

Svar: Åååh jag vet.. det är sjukt men det är nästan så man blir stolt över dom :D Jag kan erkänna att jag tjutit lite under programmen, höhöh
Josefine

2013-06-13 ❀ 16:48:32 http://tsvphoto.blogspot.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback