Thursday, June 27

iphonepics. 
 

Thursday, June 27

Hängde med min saknade Johanni på kvällen efter en heldag med jobb. Rastade min gullevovve, som jag var hundvakt åt. Mös till'et med en såndär asgod smoothie, nötter i form av saltade cashew och jordnöt och såg på Mamma Mia! Var sådär ganska jätteperfekt en torsdag som det där! 
Somnade sött med min vovve i sängen sen, som alltid blir Josses vovve när mamma inte är hemma - gölleplöttan!
Sen var det farmors födelsedag, min världens bästa farmor. Min trogna bloggläsare till farmor haha! Så grattis till henne! Loveu

KOMENTERA ?
F E L I C I A

sv: jo, det är väl inte jättebra, men det går!

Åhh, man tröttnar aldrig på mamma mia!

Svar: True shit - en av de bästa filmerna ever!!!
Josefine

2013-06-29 ❀ 17:24:27 http://thegoldenyear.blogg.se/
lovisa

hej
jag vill fråga en sak om att bli frisk.
behövde du äta mer än vad "vanliga" personer gjorde för att gå upp i vikt?
ha en fortsatt trevlig sommar
(och jag är så avundsjuk på dina fräknar)

Svar: Jag kände att det var så hundra gånger om: "Varför äter jag mer än alla andra", "Jag kommer bli sjukt tjock på det här", "Såhär äter inte en vanlig människa" och ångestångestångest, panikpanikpanik. Det där är inget schema du behöver äta resten av livet. Det där är inget schema jag hoppas att du sedan kommer följa exakt, och jag hoppas du kastar alla mått och går på egen känsla sedan. Men, jag kan säga, att för att ta mig dit jag tagit mig, har inneburit många uppspringningar på natten med panik- och hetsätning. Allt det där släpper när du tagit dig dit du ska. Där du kastar det där jäkla matschemat, går på ren rutin och känsla och har blivit av med ångesten. Och du kommer dit! Puss på dig!
Josefine

2013-06-29 ❀ 22:39:34 http://thisloneliness.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback