Nu åker vi bort från regn o tristess, på charter semester och steker vårt fläsk

Samos, 2012. 
AHHH jag är utomlands!! För att göra er lite avundsjuka, eheheh.. eheheh.. Men bloggen kommer inte sova för det - nejnej. Har tidsinställt ett gäng inlägg som kommer ploppa upp under dagarna!
 
La inte upp så många bilder från resan förra året, för jag kunde inte. Jag skämdes. Jag ska vara ärlig och säga att jag "omedvetet" råkade dra ner mig en bit igen förra sommaren. Jag hade inte som mål att gå ner i vikt, trode bara jag tog hand bra om mig själv. Men jag har lärt mig ännu mer på den vägen, och hittat mig själv i det. Jag är hälsobög - med betoning på hälso, när jag var sådär smal var jag ju absolut inte heller hälsosam - men jag kommer aldrig någonsin igen använda det till att banta. 
 
Jag skäms över vad jag råkade göra, men jag är stolt över att jag kom på mig själv och fixade till det. För nu har jag lyckats ta tillbaka mig igen, mer än någonsin innan, och cirka tio kilo mer än för bara en sommar sen. Jag är faktiskt uppe runt den vikt jag var innan jag ens började banta. Och jag är sjukt stolt, för det var inte ens det jag hade som målvikt från början och det ligger lååångt ifrån vad som var min "skräckvikt". Jag trode värkligen aldrig ens jag skulle ta mig hit, det låg inte som ett endaste mål. Men jag är nöjdare än någonsin. Det är dock ingen resa man ska behöva gå igenom, för att lära sig "älska" sig själv. Och ja, jag är smal. Jag har aldrig varit tjock, jag fattar inte vart jag fick det från från första början. 
 
Var bara tvungen att dra igenom den texten, för att faktiskt våga lägga upp dehär bilderna på en ohälsosamt smal Josefine, som sorgligt nog varit ännu längre ner. 


HOPPAS NI FÅR PISS VÄDER HÄR HEMMA, HEHEHEH.. ❤

KOMENTERA ?
Agnes

var är ni någonstans? och kan du inte visa tydligare bild på din tatuering??

Svar: Santorini :) Det kommer!
Josefine

2013-06-01 ❀ 15:11:38
Mallan

Du är så galet vacker fina du, tvivla aldrig på det! Njut nu ordentligt av allt det goda, och du. Sola lite för blekfisen här med va? ;) Kraaam!

Svar: Du med fino<333 Hahah, jag klarar mig knappt på min brunhet själv, går så om man är blekfis, so i'm sorry :D
Josefine

2013-06-01 ❀ 15:16:45 http://mallanolsson.devote.se
Amanda ▲

haha, piss väder är precis vad vi har här!
Idag har det regnat, regnat och återigen regnat. Heeeela dagen.
Åker snart också utomlands så jag kan få se lite sol igen.

Hoppas du har det bra i solen, kram!

Svar: Eller inteee, ni fick väl värdens sommar sen eller :D?! Ååååhhh, så jäkla skönt! Vart ska du :D??
Josefine

2013-06-01 ❀ 16:39:31 http://nattstad.se/amandajjonsson
Anonym

Du är jätte fin verkligen! Älskar din blogg :))
tycker det är jätte ''spännande''/kul att läsa (intressant låter kanske bättre) när du skriver som du gjorde i detta inlägget, typ att du höll på att falla tillbaka lite. Kan du inte berätta lite mer om det? Hur du mådde för 1 år sen och lite så kanske.. :) Du är iaf grymt stark och en förebild!

Svar: Åh <3 Tack finafina! Jo, visst kan jag säkert göra det. Det värsta är att jag trode att jag tog hand om mig själv bra, men insåg senare att det kanska åkte åt fel håll endån.. Men insåg ju själv [som tur är] vad jag gjorde för fel, så gör inte om samma misstag igen. För jag visste ju redan innan, att jag aldrig ville hamna där igen.. :) Puss på dig!
Josefine

2013-06-01 ❀ 22:07:05
vanja

såå snygga bilder

Svar: Tack sötnos :)!
Josefine

2013-06-01 ❀ 22:12:42 http://vvanja.blogg.se
Anonym

...

2013-06-02 ❀ 10:42:23
LORISSA LOVEBOMB

Jätteduktigt, att själv ta sig ur något som hade kunnat bli livslång ätstörning... det är JÄVLIGT starkt jobbat, inte många klarar det på egen hand.

Svar: Jo, jag visste ju med mig att jag aldrigaldrig ville hamna där igen. Jag tror det var därför jag upptäckte det själv :) Tack fino!
Josefine

2013-06-02 ❀ 11:57:13 http://lorissalovebomb.se
gonzalezolivia.blogg.se

Du är fin som du är!!
svar: du är sötiiiiiiis!

2013-06-02 ❀ 13:34:30 http://gonzalezolivia.blogg.se/
Nathalie

Vad står det på din tatuering? Den var jättefin

Svar: Fortis et liber - Stark och fri på latin :)
Josefine

2013-06-11 ❀ 18:01:02 http://www.nathaliieskoog.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback