heyho!

idag kör jag på en liten såndär bloggpaus, och hänger barabarabara med min pojkvän sen han kom till mig sent igårkväll och möttes av en tjej som såg ut att ha kissat på mig. hehe, jag spillde kaffe, på min syster oxå!! ja, jag är klantig....

har iallafall haft det huuur bra som hällst på Santorini! eller ja, om man bortser från att jag brände sönder min mage första dagen och har fått sola med linne och dränka mig i spf 30 flera gånger om dagen. och så helvetesnätter och vattenblåsor på det! idag är första dagen det inte gör ont alls haha... ja, jag har världens sämsta pigment ;) men min mage brukar ändå tåla mest annars.

men annars har det varit något så sjukligt bra! skulle nog kunna skriva flera A4 nu haha... men får sluta här! ska packa upp i min lägenhet och sen mysa sönder med min pojkvän igen!!!

kommer nog vara lite halv b uppdatering här på bloggen imorgon med! kommer inte åka från skolan förns jag är klar med det sista, och på kvällen blir det kvällsgym och biggest looser med min bästa! får sommarlov på tisdag eftermiddag och då är jag tillbaka som vanligt!!

hoppas ni haft det asgrymt [vart ju inte så dåligt väder som jag hoppats....heheh...:( ] iallafall, PUSS


KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback