jag blinkar till, tårar kan jag vara utan. Men för din skull så gör jag vad som helst

Beställde denna från Kan Dee Shop på mellandagsrean. Länge funderat på att köpa något därifrån. så jäkla snyggt! Visserligen ångrar jag kanske lite att jag inte tog ett linne istället, men äsh, det får bli en annan gång! 

KOMENTERA ?
Ellinor Ljung

sv: Ja herregud! Har du haft en bra dag? :)

2013-01-17 ❀ 18:34:51 http://enellinor.webblogg.se
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Sådan var jag innan, men nu bryr jag mig inte så. gillar jag en färg så köper jag den, oavsätt märke haha

2013-01-17 ❀ 21:29:52 http://patriciac.blogg.se
jonna

Hej, anser du dig vara helt frisk från ätstörningen nu eller har du fortarande sådana tankar? Går du i behandling med vägning osv? Du ser fortfarande mager ut.

Svar: Jag är smal, ja. Jag kommer aldrig bli fet, för jag har inte det i mig. Min mamma är smal. Visserligen är min pappa riktigt tjock, men jag är nästan en kopia av min mamma , bara att hon är lite snyggare! haha!
Brukar inte dagligen väga mig, hell to the no, det värsta jag egentligen vet efter min sjukdom. Men nu var det inte alls länge sen jag vägde mig och jag väger väl min normalvikt. Har som mest i hela mitt liv vägt 2-3 kilo mer än vad jag gör just nu.

Inga behandlingar, tack och lov. De gjorde mig bara sjukare i huvudet, faktiskt. och det är först nu, jag kan säga att jag är frisk på riktigt. Men därimot så kommer jag väl aldrig bli 100% nöjd med mig själv, eller 100% frisk heller för den delen. Men jag är nog lika frisk som de flesta andra runtomkring mig.
Josefine

2013-01-17 ❀ 23:08:34
Anonym

Herregud vilken fin design! Och om du skulle vilja ha tshirten till ett linne är det jättelätt att klippa och sy om! :)

Svar: Åh tack så himlans! och tack för tipset, tänkte jag inte ens på! Får väl sätta saxen i mammas händer för själv vågar jag inte röra haha :D
Josefine

2013-01-18 ❀ 04:30:08 http://deerheart.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback