"Did you ever stop to think, and forget to start again?" - Winnie the Pooh

fick grisen i födelsedagspresent av Mami ❤ har helt glömt bort att visa upp den! jag menar det är ju 2 månader sen jag fyllde... iallafall skitsöt, SÅÅ josefine. älskar grisar!
 
har blivit dålig på att använda mina thomas sabo-grejer dock.. förr sov jag med både armbandet och det lilla halsbandet. ska jag vara ärlig så beror det hela på att jag tappat min pussmuns-berlock, och det känns lixom inte helt utan den. + att 2 andra berlocker är trasiga. fjantig man är egentligen.. men bara jag köper en pussmun igen så känns det nog helt och bra igen! haha. men jag menar 400 spänn.. det är inget man bara går och lägger pengar på en berlock för bara sådär... 
 
såå jaa, det värsta är att det är så jäkla dyrt med skiten! Eifeltornet har jag försäkrat vet jag iallafall... positiva med det dyra är ju att man alltid blir lika glad för en ny berlock haha :D och istortsätt alla jag har har någon slags betydelse, eller att jag fått de av tex mamma. men annars Älskar jag Thomas Sabo!! bästa

KOMENTERA ?
Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

2013-01-27 ❀ 10:46:31 http://forum.modekampanj.com
Minna

svar; åh ja visst är den fin! så bra att du blir glad :D


Super söt gris & älskar sådana där armband, älskar det!

kram

Svar: Eller huur, bästa armbanden, halsbanden, och jaa hela skiten!!! ♥
Josefine

2013-01-27 ❀ 10:57:20 http://mawr.myshowroom.se
Malin Olofsson

Åh :D Eiffeltorn! Fina bilder.

Tips - Tävling på min blogg, vinn ett egetdesignat mobilskal.

2013-01-27 ❀ 11:25:49 http://darksess.com/
Y

Åh, avis tjej hääääär! Så grymt fina!!!

Svar: Visst är dom :D!!!!
Josefine

2013-01-27 ❀ 13:38:27 http://andriettas.blogg.se
Y A S M I N E

Jättesöt gris ju!

400!? Shit va dyrt, haha. Jag skulle aldrig kunna lägga ner det på en berlock. Men jag skulle ju inte tacka ner till en liksom ;)

Svar: Visst är den hihi :D!!!!! just vad grisen kostar vet jag inte, men pussmunnen jag tappade bort kostar 390, och det billigaste tror jag är 210.. sjukt dyra, men SJUUUKT SNYGGGA är dom ju allihopa :D!!!!
Josefine

2013-01-27 ❀ 20:01:23 http://medy.blogg.se
Sofia

sv: åh, men tack detsamma fining! Eller hur?! Har ätit bananplättar flera dagar i rad nu haha. Har faktiskt aldrig smakat kesella men jag ska göra det, folk säger ju att det är så gott och bra ;)

Svar: Haha så gjorde jag oxå en period, SÅ SJUKT GODA JU! gör det!!! jag hade heller aldrig provat det innan, men köpte hem det nu nyligen :) blandar det med hallon, mums!
Josefine

2013-01-28 ❀ 12:49:54 http://tsvphoto.blogspot.se
esther

Va fint!:)

sv: TACK SÅ MYCKET!! DU MED:D

2013-01-28 ❀ 21:10:36 http://paraplyz.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback