Det liv som du har Alla tusentals dar passerar på ett litet kick, Passa på om du kan fånga varje ögonblick

3 från i lördagskväll. 
köpte gott och mös med filmer hemma hos Amanda med Emelie. delade alla 3 dubbelsäng där övernatten, möjss
klockan ringde dock hyffsat för skulle, precis som gårdagen, åka skidor och rida med mamsen!

nu är jag, precis som igår, SÅ.JÄKLA.SKÖNT.TRÖTT. kommer sova gott inatt. men först ska jag gosa sönder med min pojkvän!!!

KOMENTERA ?
Josefine & Mikaela Konradsdal

Fin blogg! Ska vi köra på ett länkbyte? :)

Svar: Gör tyvärr inte länkbyten, men brukar ha en "Veckans Favvo" tävling varje vecka, som jag tänkte dra igång med nästa vecka igen efter en paus. Var gärna med :)!!!
Josefine

2013-01-20 ❀ 19:31:18 http://jkmk.blogg.se/
Jasmine Lundvall

Åh vad mysigt!!

2013-01-20 ❀ 20:05:01 http://jxsmine.blogg.se/
Sofie

Hej igen Josefine!

Tack för din fina kommentar, jag blir så motiverad till att fortsätta kämpa. Bara av att läsa din blogg och se att du har tagit dig ur detta helvete ger mig styrkan till att fortsätta, en dag i taget.

Massa kramar! :)

Svar: Fortsätt på den vägen, sakta men säkert åt rätt håll, med rätt vilja. Försök inte tänka, glöm bort att tänka, så kommer du en dag komma på dig själv av att ha blivit frisk <3
Josefine

2013-01-20 ❀ 20:34:31 http://mystorm.blogg.se
Ellvira

SÅ FIN LÅT! (rubriken)

läser din blogg varje dag ! :)

Svar: Visst är den! har dock tagit bort en rad hehe :)
Josefine

2013-01-20 ❀ 21:24:15
Mia Olsen - ätsörd (Anorexia Nervosa)

SV:
fick sjukhushjälp för ca 6 år sedan, men det blev inte "på riktigt" förrän för 4 år sedan. hatade varenda minut och det gör jag i princip fortfarande. har alltid haft sjukhus/psyk/läkar/undersöknings skräck så det där klickar inte riktigt med mig.
jag hatar verkligen det här. hur fan får man motivationen till att bli frisk? gå upp i vikt utan att drabbas av ångest-panik mm.? hur orkar man se sig själv bara växa och växa? hur står man ut med den "hemska" mättnaden?

jag var så nära friheten viktmässigt i somras, men sen bara sket sig allt när skolan startade igen. mår så sjukt dåligt i skolan, så klart går det ut över maten osv då...
känner mig som världens mest värdelösa människa, jag kan fan inte ens äta själv?

men samtidigt så känner jag mig inte som en anorektiker då jag kan SE och KÄNNA hur otroligt sjukt jävla benig och äckligt smal/mager/tanig jag är. ser mer ut som en klädhängare än en människa för fan.
och anorektiker "ska ju inte kunna se sig själv smala"...?


och önskar dig en bra vecka också, mitt i allt detta negativa, hoppas jag inte sabbade ditt humör nu eller något.
kram på dig BÄSTA Josefine!!! <3<3

Svar: Åh jag förstår dig, och jag håller med dig.. Sjukhushjälp kan vara det värsta jag vet. Det gjorde en bara sjukare och sjukare. Tvång, vikt och allt såntdär som bara fick en att tänka. Jag flydde, och det är med hjälp av mina vänner och familj, utan några som hällst tvång eller sjukhushjälp, jag lyckats hitta viljan att bli frisk. Och titta nu: Idag står jag med min vikt som sjukhuset hade som min målvikt, som låg långt över min egen målvikt, var min skräckvikt osv. Och jag känner mig mycket finare (och smalare?!) än någonsin.
Om jag bara kunde skulle jag kasta alla vågar i hela världen, för det är dom som får en att tänka. Jämföra sig med sig själv, och alla andra. Vikt är bara en siffra, det är värkligen bara en siffra!

och nej herrejössanes vännen! du får skriva av dig hur jävla mycket du vill till mig. sånt tar inte på mig längre! SKRIV <3
Josefine

2013-01-20 ❀ 21:55:48 http://marslammet.blogg.se/
Mia Olsen - ätsörd (Anorexia Nervosa)

detta fick mig att fälla några glädjetårar.
att världen kan ha sådana underbara underbara underbara (obeskrivligt underbara) människor som dig är fan helt sjukt!

du är verkligen så.jävla.bra och en jättttttte förebild för mig, ända sedan jag började läsa din blogg (ja jag är en jäkligt tystlåten läsare haha förlåååt) som var för fleeera år sedan, så har jag fan sett upp till dig. tyckt att du ser för jävla bra ut (lovar att jag aldrig hade skrivit detta om jag inte menat det, hatar all form av lögner så skulle aldrig säga/skriva något jag verkligen inte menar) mm.
bästa tjejen!
du är grym!

kramar

2013-02-06 ❀ 16:46:19 http://marslammet.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback