Är inte rädd för döden, jag är bara rädd om dig. rädd om dig och mig

i förrgår öppnade jag ännu en ny favoritask med min pojke och hade det asmys. ååhåå, finns inget bättre än den asken och min pojken tillsammans. saknar han nu. den han är när han är på sitt bästa humör. men ska upp dit imorgon. tillbaka till han, lägenheten, skolan och värkligheten!
 
igårkväll, efter att pojken dragit, drog jag till moa! hade det asmys, snackade en jäkla massa skit, kollade på nån dokumentär om Katy Perrys liv, blev fast i Candy Crush Saga och åt choklad (såklart)
 
idag har jag förutom att packa, åka ner till stan och fixa lite skit, tänkt få mig en springrunda. var ute och sprang med pojken i förrgår oxå. har tänkt nå mitt mål, 1 mil, som jag haft i över 3 år.. men så råkade ju anorexin och allt komma imellan.. brukar bara bli att jag springer som uppvärmning på gymmet, och då ligger det mellan 10-20 min.  tröttnar lätt på att springa ute haha. men innan året är slut (tycker långsiktiga mål är bäst. då behöver man inte bli så jäkla besviken ;)) ska jag ha sprungit 1 mil, utan någon jävla anorexi eller något annat skit därimellan :) 
 
 

KOMENTERA ?
Soelas

Bästa chokladpralinerna!

En liten fråga: ungefär hur många praliner brukar du äta? Funderade på vad som är normalt..

Svar: åh jag blir så ledsen av sånahär frågor... det finns inga rätt och fel på vad eller hur mycket du ska äta. det är faktiskt nyttigt att unna sig ibland!
Ska jag svara från min sida så är jag inte nöjd förens det är slut. Köper jag en chokladkaka är chokladkakan slut sen, köper jag en B&J är den oxå slut osvosv. Ät och njut, det skadar aldrig, det har det inte gjort på mig iallafall. Det är bara vad ana säger, och hon är absolut ingen att lyssna på :)

Ta hand om dig vännen, och försök inte tänka så mycket <3
Josefine

2013-01-07 ❀ 13:21:41 http://soelas.se
Tove

Åh vill också ha en pojke :D
Ni är så himla fina tillsammans, det gör mig glad.
kram

Svar: Åh jag har världens bästa pojke måste jag säga!Och du, du hittar oxå din prins en dag, det vill jag lova!
Josefine

2013-01-07 ❀ 14:15:58 http://tovees.webblogg.se
KarinHannaIsabelle-

sv: Tack så jätte mycket! :) åh ja jag hade en jätte fin nyårsafton! :D

2013-01-07 ❀ 17:17:44 http://khia.blogg.se
Yasmine

Hur är det med ditt tillstånd nu? Har du fortfarande jobbiga tankar osv? Jag

Svar: Jag skulle säga att jag är till 90% frisk. Tankar kommer ju självklart, men jag tror inte längre jag har mer än någon annan. och dessutom lyssnar jag inte på dom, iallafall så lyder jag dom inte. Men det är så sällan nuförtiden, och det är så skönt. Så jag skulle nog faktiskt vilja säga att jag är FRISK, äntligen! finns så mycket mer än dendär skiten!
Josefine

2013-01-07 ❀ 17:29:35 http://medy.blogg.se
Maja

Har precis samma springlöfte som du! Hoppas verkligen att du lyckas, allt går om man vill! :) älskar verkligen din blogg, så fin <3 (ignorera min förra tomma kommentar förresten, om den ens kom fram, datorn gör inte riktigt som jag vill ikväll...)

Svar: Jo men eller huur! Jag måste ta och säga detsamma då: hoppas du lyckas så LYCKA TILL TJEJEN! Men saken är den att jag vet att jag skulle klara 1 mil om jag bara ville, men det skulle nog förbli en engångsgrej. Jag vill lixom komma dit att jag springer 1 mil utan svårigheter :)
Josefine

2013-01-07 ❀ 23:25:35 http://ugglestaden.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback