Thomas Sabo ♡

 

Thomas Sabo ♡

Älskade armband, berlocker och halsband.. som bara ligger och skräpar, typ (ni ser ju bara skillnaden på de nya, och de gamla. dax att lägga i nåt, eller vad det nu igen är man gör med silver?). Nä, men jag slutade använda mitt när en gick sönder och jag tappade en. Kände inte att mitt armband var helt. Skärpning på det! (alla berlocker har ju varsin betydelse, istortsätt) Dock kommer nog de röda bara få gå som prydnad fortf, då jag inte är ett så stort rött-fan :] 
Iallafall.. Så önskade mig berlocker i födelsedagspresent - och det fick jag! Ett J från min Jonas (han var typ tvingad och köpa hehe xd) och en fjäder från mina tjejer! Värkligen dax att börja använda nu då! 
 

 

Friday, December 6 17:14

Fredag igen då! Det är typ fredag jämt? Jaja, inte ska vi klaga på det! Och inte på snön heller! Iiiiiiihhhhh - änligen! Nu kan man få in julstämningen på riktigt.
Drog till med ett litet bröst och biceps kalas på gymmet nyss. Och nu äre dags för mig och min chokladask att traska bort till min bästa som bjuder på käk! Och rena rama lyxen får jag (hjort). Sen idolmys på det!
 
Vem hejar ni på? Jag har hejat på Elin lätt. Låt henne vinna, snälla (herre annars haha), har hejar på henne, Jens och Gabriel nästan sen start! 

KOMENTERA ?
Jessica

Fina smycken :)

Svar: Åhhh jaaa :]]]] Älskar dem!
Josefine

2013-12-06 ❀ 17:55:52 http://www.jessicaantemyr.blogg.se
Nathalie

Hej Josefine! Om du vill att det ska bli som ‘nytt' igen så ska du använda häxputs! Funkar utmärkt! Kram på dig tjejen :)

Svar: Åh tack så mycket!
Josefine

2013-12-06 ❀ 22:20:08
Sofia

så fint armband!
jag hejade på Elin! hon va ju världens bästaste!

Svar: Jag veeeeet, visst är det! :]]]]]

Och jaa, Elin ja. Hon va bäst. Tillsammans med Jens & Garbriel. Inte jäkla bajs adgösdggd Kevin. Han är väl söt, thats all haha :D
Josefine

2013-12-06 ❀ 23:09:26 http://skimmer.blo.gg
Maria Larsson

Åh vad fint! Älskar TS!

Svar: Åhh, du är inte ensam! Favoritsmyckena - heeelt klart!
Josefine

2013-12-07 ❀ 14:01:23 http://shoemania.se
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så himla fint!

Svar: Åhh jaaa - älskar Thomas Sabo! :]]]]
Josefine

2013-12-10 ❀ 16:04:41 http://patriciac.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback