Are you hanging up a stocking on your wall? Are you hoping that the snow will start to fall?


min strumpa förra året: saffranstryffel i mörk choklad, marsipangris och en badgrejs - #minapäronkännermig

2012 12 24: julkoma sa vovven oxå
 

Dan före dan ❄

Landade hemma i Västervik för bara några timmar sedan, efter att ha myst te't det sista (innan jul alltså) med min pojkvän. Med ett sista gympass på några veckor (okej det var bara jag), middag hos hans famil, en mörk Aladdin-ask, glögg och Ensam hemma filmer igårkväll :]
Iallafall: Sen jag kom hem har jag hunnit åka runt och fixa lite, dragit en pw med julmusik på typ högsta volym i lurarna - och fått bra mycket mer julkänslor (tipstipstips). Sitter just nu och väntar på julmat - en såndär liten smygstart vi brukar köra kvällen innan, har öppnat ännu en mörk Aladdin-ask, och uppesittarkväll står på på tv'n. Har lite klappar kvar att slå in, har tänkt fixa lite nya fudge sen oxå, oooch så ska jag hänga upp min strumpa - som jag vet att det kommer ligga choklad i imorgonbitti! 
 
Hur myser ni te't ikväll finisar? ❤ En av årets mysigaste dag imorgon ju! ahtrotsattdetintefinnsnågonsnö  
 
 

 

Synas på min blogg?

Btw! Vill du synas på min blogg? Den här tävlingen var inte så jäkla dunderpoppis som "Veckans favvo" brukar vara - tyvärr. Så har du en vinterbild > skicka in den fort som attan, så kan jag lova att du har ganska stor chans till att synas, med din bild & länk till blogg, här på min blogg :D Tävlingen hittar du HÄR!
 

KOMENTERA ?
Jennifer-livet genom mitt objektiv

Tack!
Vilken bra rubrik, vi kör inte med jul-strumpor här hemma men det verkar riktigt kul! :)

2013-12-23 ❀ 20:08:30 http://jenniifersjo.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback