På veckans to-do-list: Egen müssli
Alltså ååhh, egen müssli kan ju vara underbart. Gjorde det flera gånger förr, men nu var det värkligen hundra år sen jag gjorde det.. Känner värkligen att det både är dax och ett måste igen! Har tänkt på det flera gånger, men aldrig blivit av.. Så ett måste på veckans To-do-list: Göra egen müssli! Jag har lagt upp receptet många gånger förr, men vi kör
denna verisionen one more time:
Hemmagjord müssli
* dinkelflingor
* cashewnötter
* paranötter
* hasselnötter
* pumpafrön
* honung
* kanel
* kardemumma
1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Blanda ihop valfri mängd av de alla ingredienserna 3. Dränk - och då menar jag värkligen dränk - i honung, kanel & kardemumma 4. Grädda i ugnen ca 10-20 minuter med omrörning!
PS. Håll noga vakt så det inte bränns
KOMENTERA ?
Svar:
Kan lova att det är det godaste en müssli kan bli!!
Josefine
Svar:
Åh men shit, tack så himlans fina :]]]]]
Josefine
Trackback