Huvudvärk. Och trött på p-piller biverkningar

iphonepics from june. 
 

Back on track!

Sommarlov slut och tillbaka till vardagsrutiner. Vad tycker vi? All kärlek till sommaren, men jag gillar vardagsrutiner oxå! Det jag saknat allra mest är att alltid vara nära min pojkvän, utan att ändå behöva sitta ihop dygnet runt. Men även träningen - åh, vad jag har saknat den! Jag har levt utan gym hela sommaren, med några småbesök hit och dit när jag hälsat på min Jonas, och även lite hemmaträning. Ibland suger det att bo på två ställen, när inte allt runtomkring hänger med en. Men med laddad energi från hela sommaren så är jag redo igen! Fytusaness vad pepp jag är - Nu kör vi!

- Hade gärna publicerat dethär inlägget, med texten ovan, som jag skrev härom veckan och skulle publiceras nu när skolan kom igång igen. Tyvärr blev det inte riktigt som tänkt... utan istället:
 
 

Jag hatar huvudvärk, och jag hatar p-piller

Jag har åkt på min jävla huvudvärk igen. Jävla p-piller. Jag blir så jäkla sur. Har jag käkat sånadär jäkla piller i över 5 år, från och till, utan att ha haft vidare stora problem. Men de jag hade förr säljs inte längre, och nu känns det som att biverkning kommer efter biverkning, och värst av allt: huvudvärken! Den ligger där lite helatiden, men blir som värst när jag kommer igång och gör någonting. Träningen går inte alls tex, känns som mitt huvud ska sprängas sönder innan det ens hinner kännas i muskeln. Känns som man bara vill lägga sig ner och gråta. Eller snarare, det är vad jag har gjort. 
 
Jag är både gymsugen och springsugen! Jobbig känsla att både känna suget och överenergin som vill ut någonstans, medans huvudvärken tar emot. Vad fasiken gör den där? Men det är bara att bita ihop ett tag, ett träningspass tar jag mig ändå inte igenom, för det är inte värt med ett dunkande huvud som gör att man inte kan koncentrera sig på någonting annat. Gick till gymmet, och vände direkt hem två gånger förra veckan.  Jag får nöja mig med mina promenader i lagom form för att få känna mig levande. Jag gillar att promenera så det är inte det, men jag vill gärna ha med lite annat oxå. Träning ger så jäkla mycket positivt med sig, och jag blir lätt depp utan den. 
 
Byter piller ännu en gång, vilket dessutom kostar en del mer pengar men förhoppningsvid är värt, och hoppas på att jag slipper dethär med biverkningar nu! 
 
(Jag var bara tvungen att skriva av mig detta. Vet dessutom med mig att jag är långt ifrån ensam.. Har googlat en hel del på detta, och läste nyligen ett inlägg på pt-fias blogg - här. Är ni fler som känner igen er i det här? Har/haft liknande problem? Skriv gärna av er isåfall! Är så jäkla synd att man somsagt ofta försöker blunda för sånt här skit)
 
 

KOMENTERA ?
Linnea

Vad heter dina p-piller? Har tänkt att börja och jag vet att det är olika för alla men dina biverkningar lät ju inte trevliga!

Svar: Tyvärr ger ju många p-piller biverkningar. Jag har käkat kombinerade (Nevoletta som inte finns längre, och de som ersätte de), mildare vairant av kombinerade (Qlaira) och nu fick jag östrogenfria (Gestrina). Jag valde dock att jag inte ska börja med de, utan göra ett uppehåll från p-piller för att få svart på vitt vad p-pillrerna gör med mig. Hoppas du klarar dig undan biverkningar :] Tyvärr är de ju dock vanliga!
Josefine

2013-08-26 ❀ 19:04:27 http://linnealjungss.blogg.se
Linda Löberg

Haha åh, säger du!! Världens finaste ju.

sv; Tack så jättemycket för svaret! :)

2013-08-26 ❀ 22:13:01 http://lindaloberg.blogg.se
Sandra SG

fina bilder :)

sv: hih ja han är fin!

2013-08-26 ❀ 23:46:11 http://sategu.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback