Raw Cacao Nibs

Kostar 99:- och jag köpte de i en Life butik! 
Kanske en aning dyrt för 200g, men ibland får man lyxa till det! 
 
Köpte dessa för några veckor sen. Jag tänkte "Yes, mörk choklad - fast kanske ännu mörkare - fasiken vad gott!" För jag är ju värkligen galen i mörk choklad, skulle nästan kunna leva på det.. Men måste dock erkänna att jag vart lite besviken. För de smakar något annat.. Så äta dem som de är - som de sa i affären att man kunde - föredrar jag inte. Men de funkar prima att toppa gröt, smoothies osv med! För de är ju faktiskt riktigt bra skit detdära!
 
För vi alla vet väl att choklad är bra - på alla sätt och vis! En jäkla massa antioxidanter, bra fetter, minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, man blir glad osv osv. Är ju även känt som afrodisiakum, höhö! Med andra ord - finns inget dåligt med choklad :)
 

KOMENTERA ?
Lilla hjärtat

Jag tror säkert att du inte kommer ha några problem att hitta på både det ena och det andra sättet att piffa upp vardagen med dina "chokladisar"! Känner inte till någon som älskar choklad som du, hihii.. Ibland snubblar jag över något recept i en tidning och kommer på mig själv att tänka "Det där skulle passa Josefine!"
Kram <3

2013-04-22 ❀ 19:34:11 http://littlegirlsheart.blogg.se/
Lovisa

Brukade jag ha i min smoothie på morgonen med maccapowder och beepollen. Så fruktansvärt gott med sånna raw coco nibs :)

2013-04-22 ❀ 19:39:56 http://sistersoldier.blogg.se
Emma Staaf

Åh, choklad är ju sååå gott! Speciellt mörk choklad :-)

2013-04-24 ❀ 19:13:05 http://emmastaaf.blogg.se/
Sofie

Försökte googla lite på det, men jag fattar liksom inte riktigt vad det är? ;)

Svar: Vad är det du inte förstår? Det är rena superfoodet, som du kan strö över frukosten ex. :]
Josefine

2014-01-16 ❀ 11:54:32 http://landskapsarkitekterna.blogg.se
Sofie

Ja det förstår jag haha, men liksom vad är det gjort på, var kommer det i från, vad är det i?

Svar: Raw (rå) kakao. Den kakaon du köper i affären är ju behandlad, så de råa varianterna behåller sina näringsämnen. Dvs 4 ggr mer antioxidanter, bra fetter, proteiner, järn, magnesium. Choklad är ju bla känt för att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.. Jag har både i puderform och nibs (det i puderform är snäppet godare än kakao, medans nibsen är lite skumma i smaken). Googla :]
Josefine

2014-01-16 ❀ 12:54:01 http://landskapsarkitekterna.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback