Saturday, October 6

iphonepics. åkte in till Linköping och gick på bio med pojken min. Hypnotisören - och jag skojar inte när jag säger att det nog var bästa filmen på länge!
tror jag. jag är inte världens film-människa.. jag blir lätt rastlös och kan absolut inte se på 2 filmer efter varandra. om jag inte är väldigtväldigtvääldigt trött eller sjuk or something like that. nä, jag tycker oftast det är sjukt tråkigt att se på film. dessutom är jag är väldigt trög när det gäller film. så jag är ganska tråkig att se på film med haha.. för jag är dendär "vad händer? va? varför? varför gör den så? va? va? va?" eller okej, jag ser på film rätt ofta, men det är inte det bästa jag vet. och jag har inte sett så många filmer typ.. så om jag säger att en film är bra, som är 2 timmar, så är den heltklart sjukt värd att se på! SEE!!!!!!
 
idag är det söndag: jag har sovit länge, städat, städat toaletten, storhandlat (var wätt dött i kylskåpen eftersom jag inte varit här på 1 vecka), gått en promenad med pojken och hans vovvisar i fina höstvädret, blivit bjuden på taco-kväll hos hans familj och avslutat med SOLSIDAN! kunde det bli bättre? nej. jag gillar söndagar. mycket. :)

KOMENTERA ?
Diana Doss

ååh, haha känner såå igen mig där!! enda skillnaden är att jag oftast inte frågar så mycket, utan låtsas att jag hänger med fast jag kanske bara fattar hälften av filmen XD men nej, 2 filmer i rad går verkligen inte, blir oxå väldigt lätt rastlös..!

2012-10-07 ❀ 22:50:34 http://attborjalevaigen.blogg.se/
felicia-

var den bra den filmen? Vill se den.

MEN DU DÅ TJEJEN FINA!!!

2012-10-08 ❀ 20:19:17 http://whofelicia.blogg.se
Fannie

Haha ååh tack vad glad jag blir :DD

2012-10-08 ❀ 21:56:06 http://ffanniejonsson.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback