Kladdkaka med Mintkräm

bakade ju i fredags. god kaka, om man gillar mint. sjukt mycket godare dagen efter dock, när den stått i kylen och stelnat till sig!
 
Kladdkaka med Mintkräm
100 g smör
2 st ägg 
2 dl socker 
1 dl mjöl
drygt ½ dl kakao
1 tsk vaniljsocker 

1 dl grädde
100 g marabou premium mint

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret och låt det svalna. 3. Vispa ägg och socker pösigt. 4. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker och häll i smeten, sedan smöret oxå. 5. Häll smeten i en form och grädda i mitten av ugnen ca 15-20 min. 6. Koka upp grädden i en kastrull. 7. Hacka chokladen och rör ner den i grädden så den smälter. 8. Låt svalna och bred sedan över kakan. 

KOMENTERA ?
Charoline

Åååh, vad gott det ser ut! :D Choklad passar ju riktigt bra tillsammans med mint så detta recept måste jag prova! :D

2012-10-30 ❀ 17:23:15 http://Charolinee.blogg.se



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback