Chokladfondant med Vaniljglass Mango och Hallon

första gången i mitt liv jag gjorde såndär skit. dundergott, nya favvisen vill jag lova! dock skulle den nog behövt stå innen nån minut till i ugnen, trots att den var inne någon minut förlänge, därför fick den ligga kvar i formen. solsidan råkade ju börja...
 

Chokladfondant

{Leilas recept}
4 port
120g mörk choklad
120g smör
1.5 dl ljust muscovadosocker
4 ägg
1 msk kakao
smör till formarna
 
1. Sätt ugnen på 200° 2. Smält chokladen i ett vattenbad, och smält smöret i en kastrull 3. blanda samman smör och choklad 4. Vispa hela ägg med muscovadosocker fluffigt och rör ner kakaon 5. Vänd ihop äggsmeten med chokladen. 6. Smörj 4 ugnsfasta formar. 7. Fyll dem med smet och stoppa in dem direkt i ugnen! 8. Grädda fondanten i mitten av ugnen i 7–8 minuter. De ska vara lösa och rinniga i mitten.
 

KOMENTERA ?
M

Taaaack!
Men mums då!

2012-11-21 ❀ 20:54:39 http://typiisktmaria.blogg.se
alicia

vart har du köpt dem fina hjärtskålarna :)?

2012-11-21 ❀ 22:30:29 http://liiciadoll.blogg.se



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback