Man fattar inte, förens det är försent.

Mål. 49 kilo blev 45, och 45 blev 42. Kilo efter kilo, nya mål helatiden. Viljan att vara liten och lätt, perfekt, söt och smal. För det är väl då livet blir enkelt, då man blir glad, kan njuta och mår bra, då folk tycker om en och bryr sig om en?

Nej, man blir blind för verkligheten. De tjocka låren försvann aldrig, fasten benen hade ett mellanrum på flera cm ifrån varandra. Magen hängde över, men detdär jag kallade mage var ingenting annat än bara lite skinn. Kommentarer om att revbenen syns, men vadå, det är väl bara ett täcken på att man är smal, och det är väl snyggt att vara smal? Stjärten var fortfarande lika stor, men det som hade varit min stjärt, det jag fortfarande såg som stjärt, var inte mycket snyggare än en hängande tantrumpa. Allt skulle bort, hela jag skulle fortfarande bort, fasten jag i stort sätt helt var borta och det inte fanns mycket kvar att ta. Man blir en idiot. Man blir en idiot utan fett och socker i hjärnan.
Att jag hade tagit mig så långt under mitt första mål, dedär 49 kilona som jag frånbörjan bestämt hade satt, fattade jag först på allvar den dagen vågen visade 37. Jag vågade knappt titta på mig själv, jag bröt ihop. Jag var tvungen att göra någonting, om jag ville leva.
pics: weheartit


KOMENTERA ?
emma.

känner igen mig i det där, vägde 39 kilo när jag vägde som minst. det var visserligen i 6an/7an så är ett tag sedan. jag tränade inte bort det, jag åt bara ingenting. är as emot allt sånt nu. pratar någon om kilon eller att bli smal går jag därifrån för hatar sånt snack. så himla onödigt, du lever bara en gång, ät vad du vill liksom!

2012-05-30 ❀ 15:57:11 http://emmalottaa.blogg.se/
Anonym

Bli peppad

http://kraftfullt.blogg.se/

2012-05-30 ❀ 17:13:20 http://kraftfullt.blogg.se/
Emma

Åh.. Det är så himla tur att du mår bättre nu.. Det verkar så iallafall! <3

2012-05-30 ❀ 18:07:59 http://emmannygren.devote.se
Diana

Vad skönt att du har tagit dig ur denna hemska sjukdom och man hoppas själv på att en dag vara fri. Hur mår du idag, tänker du någonting på vad du äter eller äter du det du känner för? Ungefär hur många mål om dagen äter du nu i dagsläget och en fråga du kanske inte vill svara på men hur mycket väger du, är du normalviktig?

2012-05-30 ❀ 18:43:20
Jessica

Du är så otroligt stark ska du veta! <3

2012-05-31 ❀ 17:50:12 http://jeeessicaaas.blogg.se/
Denice Eriksson

kanske en lite privat fråga men svara gärna om du vill! :) fick du mindre bröst när du gick ner i vikt?

2012-06-01 ❀ 22:55:24 http://deniiceeriksson.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback