Jag är en dålig kommentarsvarare, jag ska bli bättre

 
jag ignorerar er inte med flit, nejnej! jag är bara sveriges dåligaste kommentarsvarare med över 100 kommentarer som väntar på sina svar.. skulle det gå som jag ville skulle jag vara en kvick kommentarsvarare, det är bara det att jag känner att uppdatera är det som kommer i första hand sen tar jag kommentarerna när jag hinner.
 
sånt som ska svaras på i inlägg tänker jag oxå ta tag i snart! blir lätt att man tänker 'jag fixart en annan dag', tjeenis penis, det gör du inte alls. känner ni igen er? men somsagt, jag ignorerar inte. jag suger - ni äger, så sluta inte kommentera för det! jag ska bli bättre. vi kör ett nyårslöfte mitt i sommaren! bra. 

KOMENTERA ?
Lovisa Lindström

Man kan känna sig stressad av kommentarer man inte hinner svara på... men du är inte SÅ dålig, för jag har fått svar flerqa gånger! :)

Man är ju chef över sig själv sin blogg å vad man gör med den osv bestämmer man ju själv.... jag tror att om man är duktig på att blogga osv så märker man om man också skulle va dutkig på sitt eget företag - för man styr ju allt själv via bloggen.. tänkvärt?! :D:D

2012-08-12 ❀ 16:28:44 http://alovisa.blogg.se/
anna

Svimmade du ofta när du hade anorexi?

2012-08-12 ❀ 18:14:57
LIENE

Å andra sidan är det bra att leva och njuta av livet istället för att sitta det bort vid datorn. Vi alla har olika kall och ingen säger att n¨got är fel:)

2012-08-13 ❀ 10:17:13 http://lienes.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback