51 minuter

51 minuter, så långt tid tog det för oss att cykla ifrån godishuset. mamma skulle till stallet (ligger prisis i närheten) så vi åkte med & cyklarna fick hänga med bak på bilen så dom kunde ta oss hem! heheh

KOMENTERA ?
Lindberg - En Göteborgblogg

sv: haha asså jag har 5 bröder så :D

2011-05-14 ❀ 23:11:55 http://scenbloggen.com/tobiaslindberg
irini

åhh gud vad jobbigt att cykla därifrån :O jag skulle aldrig orkat det! jag är typ världens lataste unge haha!sv: jadå, jag är väl medveten om min kroppstyp haha! :) bara den dära jäkla kameran som ska få för sig att "leka" lite med mig haha!men gud vad bra att dom har börjat försvinna! för det kommer dom väl göra? försvinna helt? shit vad läskigt liksom! jag skulle också börjat tjuta! :Ohahahhaha jaa precis! I'M ALIVEEE! fast har hört av massa att dom fått massa extra timmar typ 1 gång i veckan eller något? fast det skulle jag ändå inte klara mig på. För att lyssna på 1 låt MAX 5 gånger på en månad = död.ja gud vad galen du va som kunde hata den dära! :O jag skulle seriöst kunna döda för att få den haha! :D jo tyvärr så är det ju så att en tjej nästan måste känna sig tvungen till att hata sig själv.. :/jo men precis! leva det ska man! men det är klart att du mår bättre nu när du väger ungefär 5 kg mer! klart att du känner dig finare nu. Det förstår jag!

Ja gud vilka dumma människor som bantar och tränar och gör jag vet inte vad mer för att gå ner i vikt (till något dåligt).. herregud det är så sjukt!

2011-05-15 ❀ 10:18:33 http://iriininikolaiidou.blogg.se/
ronja

kul att höra dig prata :-D

2011-05-15 ❀ 11:53:04 http://byronja.blogg.se/
c.

fan va skön dialekt! :D

2011-05-15 ❀ 14:19:34 http://carolinesjondin.devote.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback